Două autovehicule şi patru persoane, implicate într-un accident rutier

Vineri, 10 Aprilie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Doua autovehicule si patru persoane  implicate intr un accident rutier | imaginea 1 Miercuri, 8 aprilie, a.c., ora 09.23, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Călăraşi a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Călăraşi, în spatele Bazarului „Big” Belşugului, pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

La sosirea echipajului de intervenţie, dintre cele patru persoane implicate în accident, niciuna dintre acestea nu era încarcerată, iar în urma consultării, s-a ajuns la concluzia că nu aveau nevoie de îngrijiri medicale sau de transportare la o unitate spitalicească, acestea rămânând la locul accidentului.

Unul dintre autovehicule era răsturnat în afara carosabilului, în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor celor două autovehicule şi au luat toate măsurile pentru prevenirea altor situaţii de urgenţă la locul accidentului. Pompierii încadraţi pe autospeciala de descarcerare au curăţat carosabilul şi, după aproximativ 20 de minute, circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Galerie imagini