Douå victime, după ce un autoturism s-a răsturnat pe marginea drumului

Vineri, 29 Mai 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Dou  victime  dupa ce un autoturism s a rasturnat pe marginea drumului | imaginea 1 În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai a.c., în jurul orei 02:00, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, în localitatea Manasia. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe marginea drumului. Din impact, autoturismul a rupt țeava principală de alimentare cu gaze naturale și cutia de protecție a contorului de gaze.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială SMURD. În urma evenimentului au rezultat două victime, un bărbat cu vârsta de 23 ani și o femeie cu vârsta de 19 ani, conștiente, neîncarcerate, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, ambele victime au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, până la sosirea unei echipe Distrigaz pentru oprirea alimentării cu gaz și remedierea defecțiunilor.