Accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat

Marți, 30 Iunie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier soldat cu ranirea grava a unui barbat | imaginea 1 Joi, 25 iunie a.c., ora 12.21, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa şi un echipaj de prim ajutor SMURD au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Curcani, pe DN 4 (la ieşirea din localitate spre Bucureşti).

Salvatorii au acţionat pentru acordarea primului ajutor în cazul a două persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce un autoturism şi un autocamion au intrat în coliziune.

La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au identificat două persoane accidentate, conducătorul autoturismului, încarcerat şi care prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului şi la membrele superioare şi conducătorul autocamionului, care era conştient, prezenta escoriaţii minore şi care a refuzat examinarea.

Tânărul de 20 de ani, care conducea autoturismul, a fost descarcerat de pompierii olteniţeni, a primit îngrijiri iniţial de la paramedicii SMURD și colegii de la Ambulanță, iar ulterior a fost preluat de elicopterul SMURD, care l-a transportat la un spital din Capitală.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au decuplat bornele acumulatorilor autovehiculelor implicate şi au curăţat carosabilul în zona accidentului.

Galerie imagini