Două accidente rutiere, opt victime

Luni, 08 Iunie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Doua accidente rutiere  opt victime | imaginea 1 Sâmbătă, 6 iunie a.c., pe DN6 (E70), au avut loc două accidente rutiere grave, din care au rezultat nu mai puțin de opt victime.

La Roșiorii de Vede

Primul eveniment a avut loc în jurul orei 08.20, la intersecția DN6 cu DN65A, pe raza municipiului Roșiorii de Vede, fiind implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au acționat trei echipaje de pompieri, cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o masină de stingere, iar din cadrul Serviciului de Ambulanță, două echipaje medicale.

Din păcate, două dintre cele patru victime și-au pierdut viața, o persoană, conștientă și cooperantă, cu mai multe traumatisme, a fost stabilizată de echipajele medicale și transportată la UPU Alexandria cu o ambulanță SMURD, iar cea de-a patra persoană rănită, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, a refuzat transportul la spital.

La acest tragic accident, una dintre persoanele decedate a fost încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor militari pentru eliberarea din caroseria deformată.

Pe E70, între localitățile Vitănești și Văceni

Al doilea accident rutier grav din ziua de sâmbătă a avut loc în jurul orei 13.00, pe E 70, între localitățile Vitănești și Văceni, cu trei autovehicule implicate și patru victime, dintre care trei încarcerate.

La acest eveniment au intervenit patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu două ambulanțe SMURD, o descarcerare și o autospecială de stingere, precum și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

Din nefericire, la sosirea echipajelor de salvatori, cele trei persoane încarcerate erau decedate, iar a patra victimă, șoferul unei dubițe, era grav rănită. Persoana în viață a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au scos victimele încarcerate din caroseriile deformate cu ajutorul accesoriilor de pe autospeciala de descarcerare, au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au îndepărtat resturile de pe carosabil, astfel încât circulația să se poată relua în condiții de siguranță.

Cele două evenimente au rămas în atenția poliției pentru cercetări.

Galerie imagini