Impact devastator dintre un microbuz şi un autoturism, cu 13 victime

Sâmbătă, 20 Iunie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Impact devastator dintre un microbuz si un autoturism  cu 13 victime | imaginea 1 Marţi dimineaţa, 16 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost anunţat despre producerea unui accident pe DN 2D, pe raza localităţii Boloteşti, în care au fost implicate 2 autovehicule, un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

În urma impactului dintre microbuz şi autoturism au rezultat 13 victime. Având în vedere gravitatea evenimentului a fost activat Planul roşu de intervenţie.

La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă şi au acţionat: 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de transport persoane şi victime multiple, 4 ambulanţe SMURD, 5 ambulanţe ale serviciului de ambulanţă, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Din nefericire, şoferii ambelor autovehicule au decedat. Alte 11 victime, dintre care una rănită grav, cu multiple traumatisme, au necesitat îngrijiri medicale. Zece victime au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon” Focşani, iar un minor, în vârstă de 4 ani, ce prezenta traumatism abdominal, a fost transportat la Camera de primiri urgenţe a Spitalului Vidra.

Galerie imagini