Intervenție dificilă a salvatorilor de la Detașamentul de Pompieri Urziceni

Luni, 01 Iunie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Interventie dificila a salvatorilor de la Detasamentul de Pompieri Urziceni | imaginea 1 Vineri, 29 mai a.c., în jurul orei 09:00, pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție al inspectoratului, în care au fost implicate două autoturisme.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Buzău.

Din impact, unul dintre autoturisme a lovit un stâlp de electricitate care a rămas suspendat pe bordul mașinii, ceea ce a determinat blocarea în interior a șoferului. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea victimei, bărbat cu vârsta de aproximativ 47 ani.

În urma evenimentului au rezultat 4 victime, doi bărbați și două femei. Echipajele medicale de la locul intervenției au acordat primul ajutor medical victimelor, ulterior victima descarcerată și cele două femei cu vârstele de aproximativ 41, respectiv 49 ani, fiind preluate în stare stabilă de către echipajele SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Celălalt șofer, bărbat cu vârsta de aproximativ 74 ani, după acordarea primului ajutor medical, a refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Galerie imagini