Respect, Sublocotenent Constantin Mureșanu!

Marți, 30 Iunie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Respect  Sublocotenent Constantin Muresanu | imaginea 1 Pompierii timișeni rămân salvatori chiar și în timpul liber! Joi, 25 iunie a.c., Sublocotenent Constantin Mureșanu, sau Costi cum îl numesc colegii, ofițer în cadrul structurii CBRN, în timp ce se deplasa în concediu, a fost martorul unui accident rutier pe DJ 222 C, în județul Tulcea.

Fără să stea pe gânduri, pompierul a sărit în ajutorul victimelor accidentului. Deși Costi nu participă la intervenții de descarcerare, a observat rapid că șoferul unui autovehicul implicat în accident a rămas prins între fiarele mașinii și a încercat să îndepărteze părțile care s-au putut desprinde pentru a vedea starea victimei.

În timp ce încerca să-l liniștească pe bărbatul încarcerat, a observat că picioarele acestuia erau blocate de bordul autovehiculului, astfel fiind nevoie de un echipaj de descarcerare. Până la sosirea pompierilor de la ISU Tulcea, Costi a acordat primul ajutor și a monitorizat victima încarcerată.

Reprezentanţii ISU Timiş îi adresează felicitări pentru că a dat dovadă că este un adevărat pompier și că îi pasă de cei aflați în suferință, chiar dacă se afla în concediu!