Bărbat ucis de un stâlp de beton retezat de o autobasculantă

Luni, 20 Iulie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Barbat ucis de un stalp de beton retezat de o autobasculanta | imaginea 1 Un accident rutier mortal s-a produs pe DJ 687, marţi, 14 iulie a.c., în localitatea Cristur. Un bărbat de 30 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost ucis de un stâlp de beton retezat de o autobasculantă cu semiremorcă scăpată de sub control. Martor la aceste scene, desprinse parcă dintr-un film de groază, a fost fiul bărbatului, în vârstă de 3 ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului. Copilaşul a scăpat nevătămat.

Deşi la locul accidentului au ajuns în cel mai scurt timp echipaje de descarcerare şi prim ajutor ale Detaşamentelor de Pompieri Deva şi Hunedoara, precum şi cadre medicale ale SAJ, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Şoferul se afla staţionat la ieşirea din curte, fiind pregătit să se angajeze în rularea pe drumul ce face legătura dintre Hunedoara şi Sântuhalm, când a fost prins sub stâlpul din beton.

Circulaţia pe DJ 687 pe un sens a fost blocată aproximativ 2 ore, timp în care s-au desfăşurat operaţiunile pompierilor şi ale poliţiştilor Serviciului Rutier.

Galerie imagini