Doi adulţi şi un minor, victime ale unui accident rutier în Feteşti

Sâmbătă, 11 Iulie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Doi adulti si un minor  victime ale unui accident rutier in Fetesti | imaginea 1 Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orei 11:30, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Fetești. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanța SMURD, două echipaje ale SAJ Ialomița - Substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Din eveniment au rezultat 3 victime toate dintr-o singură mașină, doi adulți și un minor, din care una încarcerată. Șoferul autoturismului a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată. Acesta a fost extras și predat în stare gravă echipajului SAJ, fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești.

Celorlalte victime, pasagere spate, le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției, prezentau politraumatisme. Ulterior, minorul cu vârsta de 15 ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Fetești, iar cea de a treia victimă, bărbat cu vârsta de 42 ani, a fost preluată și transportată pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Constanța.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și la sablarea carosabilului.

Galerie imagini