Două autoturisme și 7 persoane, implicate într-un accident rutier

Luni, 20 Iulie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Doua autoturisme si 7 persoane  implicate intr un accident rutier | imaginea 1 Sâmbătă, 18 iulie a.c., în jurul orei 07:30, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DJ 201B, între satele Rași și Orezu din comuna Sălcioara, cu implicarea a două autoturisme și a unui număr 7 persoane.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și patru echipaje ale SAJ Ialomița.

Cei 7 ocupanți ai autoturismelor, dintre care cinci adulți si doi minori, au fost monitorizați și li s-a acordat primul ajutor de echipajele medicale sosite la locul intervenției. O singură persoană, o femeie de 60 de ani, prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare. Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Doua autoturisme si 7 persoane  implicate intr un accident rutier | imaginea 2