Şofer prins între fiarele contorsionate ale mașinii avariate într-un accident rutier

Luni, 06 Iulie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Sofer prins intre fiarele contorsionate ale masinii avariate intr un accident rutier | imaginea 1 Sâmbătă, 4 iulie a.c., în jurul orei 10:00, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în satul Misleanu din localitatea Pereți, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița - substația Slobozia.

Din eveniment au rezultat 2 victime, un bărbat si o femeie, dintre care una încarcerată. Șoferul autoturismului, cu vârsta de 53 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitànd efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată grav.

Din nefericire, șoferul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției. Celeilalte victime, pasageră dreapta față, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției, prezenta politraumatisme, ulterior fiind transportată de echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul intervenției.