Accident cu două autoturisme, o victimă încarcerată

Vineri, 28 August 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Accident cu doua autoturisme  o victima incarcerata | imaginea 1 Marţi, 25 august a.c., în jurul orei 07.55, prin apel la 112, salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN 22 între localitățile Jijila și Garvăn. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării s-au deplasat 1 ofițer și 9 subofițeri, cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și trei echipaje de la SAJ. În urma accidentului rutier au rezultat 4 victime conștiente aflate într-un autoturism, dintre care una încarcerată.

Conducătorul auto (bărbat de 76 ani) a fost descarcerat și preluat de un echipaj SAJ, care l-a transportat la spital. Celelalte 3 victime (două femei de 71 ani și 48 ani, un bărbat de 49 ani) au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Toate cele patru persoane aflate în celălalt autoturism, deși le-au fost prezentate consecințele, au refuzat transportul la spital.

Galerie imagini