Accident mortal în urma coliziunii dintre o maşină şi un scuter

Luni, 31 August 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accident mortal in urma coliziunii dintre o masina si un scuter | imaginea 1 Vineri, 28 august a.c., în jurul orei 08.50, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicaţi un autoturism, un scuter și 3 persoane.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia - Garda de intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două echipaje ale SAJ Ialomița - substația Țăndărei și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Din eveniment a rezultat o singură victimă, care conducea scuterul, bărbat cu vârsta de aproximativ 65 de ani. Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției.

Celorlalte 2 persoane de sex feminin, aflate în autoturism, le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenției, dar ulterior, acestea au refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Galerie imagini