Intervenție contra-cronometru a pompierilor sibieni la un accident rutier cu cinci victime

Luni, 03 August 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Interventie contra cronometru a pompierilor sibieni la un accident rutier cu cinci victime | imaginea 1 Sâmbătă după-amiază, 1 august a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost înștiințat prin apel pe numărul de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe DJ106 B, între localitățile Șura Mică și Ocna Sibiului în care erau implicate trei autoturisme.

În cel mai scurt timp, la fața locului, au fost angrenate două autospeciale SMURD, o autospecială de transport persoane și victime multiple precum și o autospecială de stingere cu apă și spumă și autospeciala de descarcerare. Totodată, în sprijinul salvatorilor s-a deplasat la fața locului și un echipaj SAJ C Sibiu.

S-a intervenit prompt pentru descarcerarea unei persoane care era inconștientă și care avea nevoie în cel mai scurt timp de îngrijiri medicale. De asemenea, simultan au fost evaluate și celelalte patru victime, trei persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin, conștiente, dar prezentând diverse traumatisme. Toate victimele au primit îngrijiri medicale și au fost transportate în siguranță la spital.

Galerie imagini