4 victime rezultate în urma impactului dintre o autoutilitară şi un TIR

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

4 victime rezultate in urma impactului dintre o autoutilitara si un TIR | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit luni, 14 septembrie a.c., în jurul orei 11.25, la un accident rutier produs pe DN 2, la ieșirea din municipiul Urziceni, în care au fost implicate o autoutilitară și un TIR, din care a rezultat 4 victime, dintre care 2 victime rămase încarcerate.

La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, un echipaj al SAJ Ialomița și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre victime, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 3 victime le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ.

Elicopterul SMURD, a preluat cealaltă victimă extrasă, pe care a transportat-o pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Bucuresti. Celelalte 2 victime, șoferii celor două autovehicule, după examinare au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

4 victime rezultate in urma impactului dintre o autoutilitara si un TIR | imaginea 2