8 victime, rezultate în urma coliziunii dintre un autoturism, o ambulanță și o autoutilitară

Vineri, 11 Septembrie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

8 victime  rezultate in urma coliziunii dintre un autoturism  o ambulanta si o autoutilitara | imaginea 1 Luni dimineaţa, 7 septembrie a.c., la ora 06:49, prin apel la numărul unic 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada, din județul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. În urma accidentului, în care au fost implicate un autoturism, o ambulanță și o autoutilitară, au rezultat 8 victime.

Din nefericire, o persoană a fost găsită carbonizată, iar pentru o altă persoană s-au aplicat manevrele de resuscitare la fața locului, însă, în ciuda eforturilor depuse de către salvatori, aceasta nu a mai putut fi salvată. Celelalte 6 victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale și acordarea îngrijirilor medicale specifice.

Galerie imagini