Două autoturisme şi 5 victime, implicate într-un accident rutier

Luni, 07 Septembrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Doua autoturisme si 5 victime  implicate intr un accident rutier | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit sâmbătă, 5 septembrie a.c., în jurul orei 16:20, la un accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza comunei Bolotești, în care au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat 5 victime, dintre care 2 victime rămase încarcerate.

La fața locului locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 4 victime le-au fost acordate îngrijiri de către echipajele SMURD și SAJ, după care au fost preluate și transportate la UPU Focșani.

Ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Focșani a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 61 de ani, care prezenta traumatism cranian. Ambulanța SMURD de la Stația de Pompieri Vidra a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, care prezenta dureri toracice. Alte 2 victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Galerie imagini