Două intervenţii la accidente rutiere, într-un interval de o oră

Luni, 28 Septembrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Doua interventii la accidente rutiere  intr un interval de o ora | imaginea 1 Vineri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitați pe autostrada A1, la km.74, în urma producerii unui accident rutier (în care au fost implicate 3 autoturisme). La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 3 victime. Una dintre ele a rămas încarcerată, fiind necesară intervenția pompierilor pentru extragerea acesteia din autoturism. După acordarea asistenței medicale de urgență, cele 3 victime au fost transportate la UPU Târgoviște de către echipajele de ambulanță SMURD și SAJ.

La o oră distanță, același echipaj de descarcerare de la Detașamentul Găești și un echipaj de ambulanță SMURD de la Garda Potlogi au fost solicitate și au intervenit pentru asigurarea zonei la un accident rutier produs la km.68, tot pe autostrada A1.

În acest eveniment au fost implicate 4 autoturisme, rezultând o singură victimă care acuza dureri în zona cervicală. Aceasta a fost preluată de paramedicii SMURD și a refuzat transportul la spital după primirea asistenței medicale de urgență.

Galerie imagini