Impact între două autoturisme, 4 victime neîncarcerate

Joi, 24 Septembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Impact intre doua autoturisme  4 victime neincarcerate | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit miercuri, 23 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, la un accident rutier produs în municipiul Urziceni, în care au fost implicate două autoturisme. Din impact au rezultat 4 victime conștiente și neîncarcerate.

Salvatorii s–au deplasat de urgență la locul evenimentului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj al SAJ Ialomița - substația Urziceni.

Victimelor le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ. Echipajul SMURD a preluat una dintre victime, bărbat cu vârsta de aproximativ 52 de ani, care acuza dureri la membrul inferior drept, pe care au transportat-o la Spitalul Municipal din Urziceni. Celelalte victime, după examinare, au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Impact intre doua autoturisme  4 victime neincarcerate | imaginea 2