Trei autoturisme, un autotren și 5 persoane, implicate într-un accident

Luni, 07 Septembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Trei autoturisme  un autotren si 5 persoane  implicate intr un accident | imaginea 1 Vineri, 4 septembrie a.c., în jurul orei 07:00, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs la ieșirea din localitatea Movilița spre București, pe DN2.

În accident au fost implicate trei autoturisme, un autotren și 5 persoane. La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Din eveniment au rezultat 5 victime, neîncarcerate și conștiente. Acestora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenței. Ulterior, doar o victimă, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, cu vârsta de 29 de ani, a fost preluat și transportat de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Urziceni. Celelalte patru victime au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Galerie imagini