Victimă extrasă dintre fiarele contorsionate, în urma unui accident rutier

Luni, 07 Septembrie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Victima extrasa dintre fiarele contorsionate  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Vineri, 4 septembrie a.c., în jurul orei 12:00, Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în urma unui apel prin intermediul sistemului unic pentru apeluri de urgență 112, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 A, între localitățile Nalbant și Cataloi.

În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau 5 persoane, 4 de sex masculin și o persoană de sex feminin care rămas încarcerată.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 2 ofițeri și 10 subofițeri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și 4 ambulanțe SAJ Tulcea.

Primele măsuri de prim ajutor medical au fost acordate de către personal din cadrul SAJ Prahova, care se afla în trafic în acel moment.

Forțele de intervenție, în urma procedeelor de descarcerare, au extras victima, care se afla în stop cardiorespirator și au început manevrele de resuscitare. Aceasta a răspuns pozitiv manevrelor efectuate de salvatori și a fost preluată de un echipaj SAJ.

Toate celelalte 4 victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la UPU Tulcea. Intervenția a fost coordonată de Inspectorul-şef al ISU „Delta” Tulcea, Colonel Petrov Daniel.

Victima extrasa dintre fiarele contorsionate  in urma unui accident rutier | imaginea 2