Impact devastator între un autoturism, o autoutilitară şi un TIR

Vineri, 23 Octombrie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Impact devastator intre un autoturism  o autoutilitara si un TIR | imaginea 1 Un grav accident rutier, cu trei răniţi, s-a produs luni, 19 octombrie a.c., pe DN 66, în localitatea Băniţa. În urma impactului dintre un autoturism, o autoutilitară şi un autotren, echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani, specializate în descarcerare şi prim ajutor, au intervenit pentru salvarea victimelor.

La locul producerii accidentului, echipele de intervenţie au găsit în autoturism un bărbat de 28 de ani, încarcerat, şi alte două persoane, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 48 de ani, politraumatizaţi, dar conştienţi.

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare, cele două echipaje de prim ajutor şi o echipă a SAJ Petroşani au acordat îngrijiri răniţilor şi i-au stabilizat. Cele 3 victime au fost transportate la UPU Petroşani pentru investigaţii şi tratamente suplimentare.

Circulaţia rutieră pe DN 66, între Băniţa şi Petroşani, a fost blocată până la finalizarea cercetărilor cu privire la dinamica accidentului.

Galerie imagini