În decurs de o oră, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați la trei accidente rutiere

Luni, 05 Octombrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

In decurs de o ora  pompierii damboviteni au fost solicitati la trei accidente rutiere | imaginea 1 Duminică după-masă, 4 octombrie a.c., în intervalul orar 14:30 - 15:30, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați la trei accidente rutiere, astfel:

  • Detașamentul Găești a intervenit cu o autospecială și un echipaj de ambulanță SMURD la un accident rutier produs în orașul Găești, în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime.

Una dintre acestea a rămas încarcerată, pompierii intervenind pentru extragerea ei din autoturism și asigurarea zonei. Cele două persoane au fost preluate și transportate la spital de către echipajele de ambulanță SAJ;

  • Pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitați și au intervenit cu o autospecială și un echipaj de ambulanță SMURD pentru asigurarea zonei, la un accident rutier produs în localitatea Gura Foii, unde un autoturism s-a răsturnat, pe plafon, în afara părții carosabile.

Cele două victime care au rezultat în urma accidentului au fost preluate și transportate la spital de către echipajele de ambulanță SAJ;

  • Pompierii de la Garda Fieni au fost solicitați și au intervenit cu o autospecială și un echipaj de ambulanță SMURD pentru asigurarea zonei, la un accident rutier produs în localitatea orașul Fieni, în care au fost implicate patru autoturisme. Din fericire, acest eveniment rutier nu s-a soldat cu victime.

Galerie imagini