Trei victime în urma coliziunii dintre două autoturisme

Luni, 12 Octombrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Trei victime in urma coliziunii dintre doua autoturisme | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit vineri, 9 octombrie a.c., în jurul orei 13:25, la un accident rutier produs pe DN 1D, pe raza localității Bărbulești, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului au rezultat 3 victime conștiente și neîncarcerate. La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și 2 echipaje ale SAJ Ialomița – Substația Urziceni.

Victimelor le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care doar două victime au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal din Urziceni.

Ambulanța SMURD a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 52 de ani, care prezenta o fractura a membrului inferior drept, iar a doua victimă, de sex feminin a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanța Județean Ialomița. A treia victimă, de sex masculin, după evaluare, a refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Galerie imagini