Un autoturism a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un canal

Luni, 26 Octombrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Un autoturism a parasit carosabilul si s a rasturnat intr un canal | imaginea 1 Sâmbătă după-amiază, 24 octombrie a.c., în jurul orei 16:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați și au intervenit în municipiul Târgoviște în urma producerii unui accident rutier, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un canal de pe marginea drumului.

La locul evenimentului, pompierii târgovișteni s-au deplasat cu două autospeciale de intervenție, unde au acționat pentru asigurarea zonei. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat o victimă, neîncarcerată, aceasta fiind preluată de un echipaj de ambulanță SAJ și transportată la UPU Târgoviște.

Vineri, 23 octombrie a.c., în jurul orei 15:15, pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitați și au intervenit în orașul Găești în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul evenimentului, pompierii găeșteni s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS), unde au acționat pentru asigurarea zonei. Din fericire, în urma producerii accidentului rutier nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

Galerie imagini