Un bărbat a decedat, în urma coliziunii dintre două autoturisme

Marți, 20 Octombrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Un barbat a decedat  in urma coliziunii dintre doua autoturisme | imaginea 1 Pompierii militari au intervenit sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, la un accident rutier produs pe DN2 E 85, la ieșirea din localitatea Garoafa.

În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat două victime, dintre care una rămasă încarcerată. Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de intervenție.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămase blocată în autoturism. Victima de sex masculin, în vârstă de 66 ani, a fost extrasă în stare inconștientă.

Paramedicii i-au acordat primul ajutor calificat, în cooperare cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul SAJ și tranportată la UPU Focșani.