3 victime, dintre care una încarcerată, într-un accident rutier

Luni, 30 Noiembrie 2020Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

3 victime  dintre care una incarcerata  intr un accident rutier | imaginea 1 Joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, prin apel de urgență la 112, se anunța un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Poieni, comuna Schitu Duca, între două autoturisme.

Apelantul comunica starea victimelor: “Sunt 3 victime conștiente, din care una este încarcerată”, iar dispecerul a direcționat către locul intervenției, de urgență, două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat, alături de un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Iași.

Victimele, adulți bărbați, au primit primul ajutor calificat la locul intervenției, concomitent cu descarcerarea celei de-a treia victime. Traficul a fost oprit o perioadă pe ambele sensuri de mers, până la revenirea stării de normalitate.

Victimele, în vârstă de 26 și 32 ani, au fost transportate la spital, iar cealaltă de 42 ani a refuzat transportul către unitatea spitalicească. Circulați și adaptați viteza autoturismului în condiții de trafic și vizibilitate. Nu uitați! Viața are prioritate!

Galerie imagini