Accident rutier cu o victimă decedată şi o alta transportată cu elicopterul SMURD

Marți, 24 Noiembrie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Accident rutier cu o victima decedata si o alta transportata cu elicopterul SMURD | imaginea 1 Secția de Pompieri Măcin a fost solicitată să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs pe DN 22 D, între localitățile Măcin și Cerna. Accidentul a fost anunțat în jurul orei 12:10.

Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului s-au deplasat 2 echipaje cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două echipaje SAJ și elicopterul SMURD Galați.

În accident au fost implicate 1 autoturism în care se afla 1 persoană de sex masculin, de 37 de ani, și 1 cap tractor cu remorcă în care se afla doar conducătorul auto, de asemenea de sex masculin, de 28 de ani.

Din nefericire, conducătorul autoturismului prezenta semne incompatibile cu viața, iar echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a pronunțat decesul. Cel de-al doilea conducător auto a fost preluat și transportat la spital de către elicopterul SMURD. Pompierii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Galerie imagini