Două accidente rutiere grave, în urma cărora au rezultat 5 victime

Luni, 02 Noiembrie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Doua accidente rutiere grave  in urma carora au rezultat 5 victime | imaginea 1 Din păcate, în cursul zilei de sâmbătă, 31 octombrie a.c., în județul Teleorman au avut loc două accidente rutiere grave, în urma cărora au rezultat nu mai puțin de 5 victime.

Primul eveniment rutier a avut loc de dimineață, la ora 07.15, când pompierii roșioreni au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și salvarea a două victime dintr-un autoturism răsturnat între localitățile Peretu și Troianu.

La fața locului au acționat trei echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical SAJ cu o ambulanță tip C. Cele două persoane rănite, un bărbat de 71 de ani și o femeie de 60, au fost eliberate rapid de salvatori cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predate echipajelor medicale.

Femeia, care a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului și membrelor, conștientă și cooperantă, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexadria, în timp ce bărbatul, care a suferit leziuni minore, după acordarea primului ajutor calificat, a refuzat să meargă la spital.

În jurul orei 22.00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au intervenit la un grav accident rutier, soldat cu trei victime, pe raza localității Gratia. Ajunși la fața locului, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ, salvatorii au constatat că era vorba de un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, cu trei victime, neîncarcerate, dintre care una decedată (șoferul) și două rănite grav, cu multiple traumatisme, însă conștiente și cooperante.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la Spitalul Videle. Cele două cazuri a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

Galerie imagini