Impact între un autoturism și o autoutilitară, la ieşirea din Urziceni

Luni, 09 Noiembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Impact intre un autoturism si o autoutilitara  la iesirea din Urziceni | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit vineri, 6 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, la un accident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni spre Buzău.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, în care se aflau 4 persoane: în autoutilitară doar șoferul, iar în autoturism șoferul, soția acestuia și un minor. La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sex feminin, rămasă încarcerată în autoturism. Celor patru victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Ambulanța SMURD a preluat victima de sex feminin, în vârstă de 31 de ani, care prezenta traumatism facial și acuza dureri la coloana vertebrală, iar celelalte trei victime (minorul și cei doi șoferi) au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița. Militarii au mai acționat pentru deconectarea bornelor de la bateriile mașinilor avariate.

Impact intre un autoturism si o autoutilitara  la iesirea din Urziceni | imaginea 2