Accident rutier grav cu misiune de descarcerare

Vineri, 04 Decembrie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Accident rutier grav cu misiune de descarcerare | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru un accident rutier produs pe DN24, pe raza localității Văleni. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

În accident au fost implicate două autoturisme (un autoturism marca Audi și un autoturism marca Dacia Logan) și patru persoane. Unul dintre autoturismele implicate în accident era un taxi. În taxi se aflau trei persoane, conducătorul auto și familia acestuia (o persoană de sex feminin și fiul acesteia, minor).

Șoferul din autoturismul taxi a fost găsit încarcerat, având picioarele prinse sub bord. După descarcerare, conducătorul auto a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu fractură dublă de membru inferior.

Familia taximetristului (femeie în vârstă de 40 ani și băiat în vârstă de zece ani) a fost transportată la spital cu ambulanțele SAJ Vaslui, având leziuni ușoare. Celălalt conducător auto (26 ani) nu prezenta leziuni.

Circulația pe DN 24 a fost blocată aproximativ 45 minute pe ambele sensuri. Cercetările privind circumstanțele și cauza producerii acestui accident rutier sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Galerie imagini