Două persoane decedate, după ce autoturismul lor a fost lovit de tren

Joi, 17 Decembrie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Doua persoane decedate  dupa ce autoturismul lor a fost lovit de tren | imaginea 1 Duminică seara, 13 decembrie a.c., pe raza localității Plosca a avut loc o tragedie, cu două persoane de aproximativ 45 de ani, care și-au pierdut viața după ce autoturismul lor a fost lovit de trenul personal ce circulă pe ruta Roșiorii de Vede - Alexandria.

Alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 18.15, la fața locului s-au deplasat rapid patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere și două ambulanțe SMURD, precum și un echipaj cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Teleorman.

Din păcate, salvatorii au constatat la locul accidentului că șoferul, de gen masculin, era încarcerat și nu mai prezenta semne vitale, iar pasagerul, de gen feminin, neîncarcerat, se afla în stop cardiorespirator.

Femeia a fost preluată de echipajul SAJ Teleorman care a început imediat manevrele de resuscitare sub coordonarea medicului. Din nefericire, acestea nu au avut un rezultat pozitiv, victima fiind declarată decedată după aproape o oră.

Pompierii au continuat misiunea pentru eliberarea victimei din caroseria deformată și au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. Cazul a rămas în atenția instituțiilor abilitate pentru cercetări.

Galerie imagini