O victimă decedată în urma impactului dintre două autoutilitare

Joi, 31 Decembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

O victima decedata in urma impactului dintre doua autoutilitare | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit miercuri, 30 decembrie a.c., în jurul orei 14:00, la un accident rutier produs pe DN2, pe raza comunei Coșereni, în care au fost implicate două autoutilitare, din care au rezultat patru victime, dintre care o victimă rămasă încarcerată.

La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămase încarcerate, ulterior aceasta a fost preluată și transportată de un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Urziceni. O altă victimă a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Celorlalte 2 victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajul SMURD, ulterior acestea au refuzat transportul la spital.

Victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de echipajul SAJ. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului.

Galerie imagini