Serie de accidente rutiere într-o fatidică zi de marţi

Luni, 14 Decembrie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Serie de accidente rutiere intr o fatidica zi de marti | imaginea 1 Echipajul de descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Nr. 2 Toplița a intervenit în după-amiaza zilei de marţi, 8 decembrie a.c., la un accident rutier produs pe raza localității Bilbor, în care a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei persoane, din care una a rămas încarcerată.

Salvatorii au extras pasagera din partea dreaptă față, iar după acordarea primului ajutor calificat la fața locului, victima, în vârstă de 64 de ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Municipal Toplița, pentru investigații medicale amănunțite.

Conducătoarea autoturismului, de 31 de ani și un copil, de 1 an și 6 luni s-au autoevacuat din autoturismul răsturnat în afara părții carosabile și, din fericire, nu au necesitat îngrijiri medicale.

Echipajele SMURD au intervenit, tot în cursul zilei de ieri, la alte 3 accidente rutiere, produse pe DE 578, localitatea Sărmaș, DJ 137, localitatea Tăureni și în municipiul Miercurea Ciuc, strada Muller Laszlo. În primele două cazuri, după acordarea primului ajutor calificat la fața locului, victimele au refuzat transportul la spital.

În cel de-al treilea eveniment rutier, o vârstnică de 87 de ani, accidentată de un autoturism, a fost preluată și transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.

Pentru evitarea unor astfel de evenimente nedorite, în condițiile unui carosabil alunecos, recomandăm conducătorilor auto să conducă prudent, să reducă viteza, iar dacă sunteți pietoni, fiți atenți la drum pentru a nu aluneca!