Trei autoturisme au intrat în coliziune

Marți, 22 Decembrie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Trei autoturisme au intrat in coliziune | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul European 574, în zona localității Găneasa, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La fața locului a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente. Cele patru persoane au fost asistate la locul evenimentului, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina.

Pompierii SMURD au transportat la spital un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bobicești, cu traumatism toracic și sângerare nazală. Echipajul SAJ a preluat și transportat la UPU Slatina tot un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din orașul Balș, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma evenimentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Galerie imagini