Autoturism răsturnat, cu două victime prinse între fiare

Miercuri, 20 Ianuarie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Autoturism rasturnat  cu doua victime prinse intre fiare | imaginea 1 Sâmbătă după-amiază, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 17.15, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Orbeasca de Jos.

Ajunse rapid la fața locului, forțele de intervenție au găsit un autoturism răsturnat, cu două victime de gen feminin. Una dintre ele era conștientă și cooperantă, neîncarcerată, acuzând dureri la nivelul coloanei, iar cealaltă, pasagerul din dreapta, era prinsă în caroseria deformată, fără să prezinte semne vitale.

Persoana rănită a fost preluată de echipajele medicale, a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la U.P.U. Alexandria pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.

Victima blocată fost scoasă de sub caroseria autoturismului de către pompieri, cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei de descarcerare. Pe timpul intervenției, salvatorii au asigurat în permanență măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Pentru gestionarea eficientă acestei situații de urgență, la fața locului au acționat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o mașină de stingere, un echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman și mai multe echipaje de poliție.

Galerie imagini