Bărbat decedat în urma unui tragic accident rutier

Vineri, 29 Ianuarie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Barbat decedat in urma unui tragic accident rutier | imaginea 1 Marţi seara, 26 ianuarie a.c., la ora 21:12, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident, în urma căruia un bărbat a rămas încarcerat. Incidentul a avut loc în localitatea Ciuperceni.

La fața locului s-au deplasat 11 pompieri militari ai Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD cu modul de terapie intensivă mobilă.

În accident au fost implicate două persoane. Pompierii ajunși la fața locului au procedat la descarcerarea unei victime și la acordarea primului ajutor medical de urgență celei de-a doua victime care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor și au predat-o conștientă și cooperantă echipajului SMURD.

Ulterior, a fost transportată la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale. Din nefericire, victima încarcerată a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Galerie imagini