Două autoturisme au intrat în coliziune

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Doua autoturisme au intrat in coliziune | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focșani au intervenit marţi, 05 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, la un accident rutier produs pe DN 2 E 85, pe raza localității Popeşti.

Două autoturisme, în care se aflau 7 persoane, au intrat în coliziune, iar în urma impactului 2 dintre persoane au fost rănite. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 2 echipaje de pompieri, cu 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 1 ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victime, respectiv o persoană de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, aflată în stare de conştiență, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani.

Cealaltă victimă, o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, care prezenta traumatism toracic, a fost preluată de echipajul SAJ. Echipajul de intervenție a asigurat zona şi măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Galerie imagini