O persoană încarcerată şi alte 3 rănite, în urma unui accident rutier

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

O persoana incarcerata si alte 3 ranite  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focșani au intervenit marţi, 05 ianuarie a.c., în jurul orei 22:45, la un accident rutier produs pe str. Vâlcele din municipiul Focşani.

Două autoturisme, în care se aflau 6 persoane (3 adulți şi 3 minori), au intrat în coliziune. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, iar alte 3 persoane, printre care şi 2 minori, au fost rănite.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

Echipajul de descarcerare a acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, rămase blocate într-unul dintre autoturisme. Victima, politraumatizată în urma accidentului rutier, a fost predată în stare conștientă unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, în vârstă de 15 de ani, aflată în stare de conştiență, care a suferit traumatisme la membrele superioare şi inferioare. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani.

Alte 2 persoane, o femeie şi un copil, au fost preluate de un echipaj SAJ. Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Galerie imagini