O persoană şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident rutier

Marți, 26 Ianuarie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

O persoana si a pierdut viata in urma unui grav accident rutier | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 17:55, la un accident rutier produs pe DN 2 E85, la ieşirea din municipiul Adjud spre Focșani.

În accident au fost implicate 5 autoturisme, în care aflau 6 persoane. În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane aflate în stare de inconștiență, rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Din nefericire, victima, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani. Cealaltă victimă, de sex masculin, a fost preluată de un echipaj SAJ.

Galerie imagini