Un bărbat a pierit într-un accident, iar un altul a fost grav rănit

Luni, 04 Ianuarie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Un barbat a pierit intr un accident  iar un altul a fost grav ranit | imaginea 1 În prima zi a anului, un bărbat a pierit într-un accident pe şoselele hunedorene, iar un altul a fost grav rănit. Pompierii Detaşamentului Petroşani, specializaţi în descarcerare şi prim ajutor, precum şi un echipaj al SAJ Hunedoara, au intervenit pe DN66, în localitatea Lupeni, la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp de electricitate.

În autoturism, echipele de intervenţie au descoperit doi bărbaţi încarceraţi. Imediat au demarat operaţiunile de descarcerare, dublate de cele de acordare a ajutorului medical.

În ciuda eforturilor echipajelor de intervenţie, şoferul autoturismului, un bărbat de 34 de ani, nu a mai putut fi salvat. Pasagerul a fost extras de echipa de descarcerare din autoturism şi transportat în stare de inconştienţă şi cu leziuni grave, la compartimentul de primiri urgenţe a Spitalului din Lupeni.

Echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului şi au îndepărtat elemente din structura maşinii de pe carosabil.

Galerie imagini