Autoturism cu 4 tineri, implicat într-un grav accident rutier

Marți, 23 Februarie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Autoturism cu 4 tineri  implicat intr un grav accident rutier | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, au intervenit în comuna Cârlogani, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

La locul evenimentului au acționat și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru tineri.

La sosirea echipajelor, șoferul, în vârstă de 18 ani, din localitatea Crețeni, județul Vâlcea, a fost găsit încarcerat, conștient. Concomitent cu misiunea pentru extragerea victimei, echipajele medicale au asistat toate victimele accidentului.

Șoferul, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatisme la membrul inferior drept și membrul superior drept, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Slatina. Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, semicomștient, politraumatizat prin accident rutier, a fost transportat la UPU Slatina.

Tot la UPU Slatina a fost transportată și o femeie, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, cu traumatism cranio-facial și traumatisme la membrele inferioare. Cea de-a patra victimă, o minoră, în vârstă de 16 ani, a refuzat transportul la spital.

Galerie imagini