Autoturism ieşit în afara carosabilului, două persoane au rămas încarcerate

Vineri, 26 Februarie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Autoturism iesit in afara carosabilului  doua persoane au ramas incarcerate | imaginea 1 Luni după-amiază, 22 februarie a.c., în jurul orei 15.20, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost anunțat un accident rutier produs pe raza localității Mihăiești, județul Olt, cu trei victime, dintre care două încarcerate.

Pentru salvarea persoanelor, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu o descarcerare și o autospecială de stingere, un echipaj SMURD din cadrul ISU Olt și două echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

În accident a fost implicat un autoturism, ieșit de pe carosabil, rezultat cu rănirea a două persoane, o femeie și un bărbat, cu vârste cuprinse între 63 și 65 de ani, încarcerate, conștiente și cooperante.

Ambele victime au fost extrase de pompierii roșioreni cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predate echipajelor medicale sosite la fața locului. Acestea, după acordarea primului ajutor calificat, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului, o tânără de cca. 21 de ani, nu a necesitat îngrijiri medicale, refuzând să meargă la spital. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

Galerie imagini