Coliziune între două autoturisme și un microbuz

Vineri, 26 Februarie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Coliziune intre doua autoturisme si un microbuz | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit luni, 22 februarie a.c., în jurul orei 13:30, la un accident rutier produs pe DJ 203 I, pe raza localității Cotorca, județul Buzău, zonă aflată în raionul de intervenție al inspectoratului, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni.

Din eveniment a rezultat o singură victimă, șoferul unuia dintre autoturisme, bărbat cu vârsta de 36 de ani, care prezenta un traumatism la membrul superior stâng. Acesta a fost monitorizat de echipajul SMURD, ulterior fiind preluat și transportat la Spitalul Municipial Urziceni pentru investigații medicale suplimentare.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Galerie imagini