Grav accident rutier cu 3 victime, dintre care una încarcerată

Miercuri, 03 Februarie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Grav accident rutier cu 3 victime  dintre care una incarcerata | imaginea 1 Joi după-amiază, 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14.45, pe DN 52, în zona Izvorul Rece, s-a produs un grav accident rutier, rezultat cu trei victime, dintre care una încarcerată.

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului, au intervenit patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple (A.T.P.V.M) și o ambulanță SMURD, trei echipaje medicale din cadrul S.A.J. Teleorman, un elicopter SMURD de la București și mai multe echipaje de poliție.

În urma coliziuni violente dintre două autoturisme, unul dintre șoferi, un bărbat de 45 de ani, era încarcerat, în stop cardio-respirator, iar celălalt, un tânăr de 21 de ani, era scos din mașină, însă tot în stop cardio-respirator.

Victima blocată în caroseria deformată a fost scoasă rapid de pompieri, cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predată echipajelor medicale. Din păcate, cei doi bărbați nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de personalul SAJ Teleorman.

A treia victimă, o minoră de 16 ani, pasageră într-unul dintre autoturisme, ce acuza dureri cervicale și lombare, a primit primul ajutor calificat, fiind apoi preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din municipiul București pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Galerie imagini