Grav accident rutier cu 5 victime încarcerate

Vineri, 26 Februarie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Grav accident rutier cu 5 victime incarcerate | imaginea 1 Miercuri dimineaţa, 24 februarie a.c., în jurul orei 07:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71, pe raza localității Mircea Vodă, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenție (două de la Detașamentul Titu și una de la Detașamentul Târgoviște) și două echipaje de ambulanță SMURD (de la Garda Răcari și Detașamentul Titu), găsind 5 persoane încarcerate în cele două autoturisme.

Salvatorii au acționat imediat pentru descarcerarea victimelor din cele două autoturisme, care apoi au fost preluate de echipajele de ambulanță SMURD și SAJ. După acordarea asistenței medicale de urgență, cele 5 victime au fost transportate cu ambulanțele la spital, la UPU Târgoviște.

Pasagerii din microbuz (5 persoane) s-au autoevacuat și nu au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat la locul accidentului și măsurile de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile importante de carburant și ulei pe carosabil.

Galerie imagini