Grav accident rutier din care au rezultat cinci victime

Marți, 16 Februarie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Grav accident rutier din care au rezultat cinci victime | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare și echipaje specializate pentru descarcerarea și deblocarea unor persoane, în urma unui accident rutier produs pe DE 581, în apropiere de Pensiunea MIRA, joi, 11 februarie a.c.

În accident au fost implicate două autoturisme și cinci persoane. La fața locului au fost deplasate patru ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, iar de la Vaslui a fost deplasată o ambulanță SMURD tip C1 (TIM).

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate. După descarcerarea victimelor și evaluarea acestora, trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, iar două la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Una dintre victime se află în stare critică. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Galerie imagini