Impact devastator între două maşini şi un TIR, cu o victimă decedată

Marți, 09 Februarie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Impact devastator intre doua masini si un TIR  cu o victima decedata | imaginea 1 Vineri, 5 februarie a.c., în jurul orei 11:58, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71 raza localității Moara Nouă, în care au fost implicate două autoturisme și un autocamion (TIR).

La locul evenimentului, s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Titu, cu o autospecială de intervenție, una de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD, unde au acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex feminin, rămasă blocată într-unul dintre autoturisme.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului, având în vedere scurgerile importante de carburant și ulei pe carosabil.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, au rezultat cinci victime, dintre care una decedată. Două victime au fost asistate medical la fața locului, una dintre acestea fiind transportată la UPU Târgoviște de un echipaj de ambulanță SAJ, iar celelalte două au refuzat transportul la spital.