Impact între 3 autoturisme, soldat cu un rănit grav

Vineri, 26 Februarie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Impact intre 3 autoturisme  soldat cu un ranit grav | imaginea 1 Impactul dintre 3 autoturisme s-a produs la intersecţia drumului, care traversează localitatea Santuhalm, spre Hunedoara. Echipele de salvare şi intervenţie ale Detaşamentului Deva, deplasate de urgenţă la locul accidentului, au găsit în mijloacele de transport 2 victime, dintre care 1 încarcerată.

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare, s-au desfăşurat protocoalele de stabilizare a victimelor. O femeie, de 32 de ani, cu un traumatism grav la nivelul capului, a fost extrasă de echipa de descarcerare din maşină şi transportată cu un echipaj al SAJ cu medic la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva.

Tot la unitatea spitalicească din Deva a ajuns şi cealaltă persoană rănită, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Traficul a fost blocat până la finalizarea activităţilor de stabilire a dinamicii producerii accidentului.

În intervenţie au fost implicate 3 echipaje ale Detaşamentului Deva, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere şi 2 echipe ale SAJ.

Galerie imagini