5 accidente rutiere, în urma cărora două persoane au decedat

Duminică, 07 Martie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

5 accidente rutiere  in urma carora doua persoane au decedat | imaginea 1 În ultimele trei zile, pompierii mureșeni au intervenit la cinci accidente rutiere, în urma cărora, din nefericire, două persoane și-au pierdut viața.

Duminică, 28 februarie a.c., s-a produs un accident rutier cu o mașină implicată, pe raza localității Chibed. Au intervenit pompierii militari de la Punctul de lucru Sovata și Detașamentul Târgu Mureș, trei echipaje medicale și elicopterul SMURD.

Luni, 01 martie a.c., s-a produs un nou accident rutier, cu un autoturism răsturnat pe E60, între municipiul Sighișoara și localitatea Albești. Au executat misiunea de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) pompierii militari din cadrul Detașmentului Sighișoara. Din fericire, nu au fost victime.

Tot luni, 01 martie a.c., a avut loc un accident rutier la ieșire din localitatea Sângeorgiu de Mureș. Au executat misiunea PSI pompierii militari din cadrul Detașmentului Târgu Mureș. Din fericire, nu au fost victime încarcerate.

Marți, 02 martie a.c., un alt accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vânători. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Și în dimineața zilei de miercuri, 3 martie a.c., s-a produs un accident rutier pe raza localității Saschiz. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Galerie imagini